BY ROSENGRIP

Orbit baby G3

Budet innehöll denna skönhet! Jag har nämligen fått äran att vara testpilot för Orbit baby G3 med helix (syskonvagns uppgradering). Jag har även fått bilbarnstolen men den får ni se imorgon för jag har inte hunnit installera den i bilen. Det ska bli jätte kul att få använda den här vagnen och utvärdera den. Jag har velat ha den enda sen jag såg Kim Kardashian köra omkring North i den. Riktigt kul ska det bli!

Den var jätte enkel att montera, det var bara att fälla upp den och sätta på hjulen

Varukorgen är fantastisk! Kolla så mycket utrymme! Man får plats med hur mycket som helst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sanna

  Hej, jag trodde inte din bebis låg i vagnen, det jag menar är att många aldrig klär av sina bebis när de går inomhus i gallerior, och hur svårt kan det vara att förstå det, att det blir varmt för en bebis att dras omkring inomhus i mössa, overall, i åkpåse etc, förstår man inte det ska man nog inte ha barn 🙁 tyvärr ser jag detta nästan dagligen vintertid i gallerior, och jag brukar säga till också.

 2. sanna

  Vad tänker du om det? Snart är det vinter och jag får typ ångest av att gå runt i inomhusgallerior när jag ser alla stackars bebisar vars mamma inte förstår? att de också kan bli varma, dessutom är det farligt för dem.

 3. sanna

  Fin, men täck inte över vagnen, tänk på hur varmt det blir därinne! Jag har så svårt att förstå att många inte tänker på att knäppa upp, ta av mössa vantar etc på sin bebis när man gå i inomhusgallerior. Varför vill man plåga sitt barn så, ofta ser jag vintertid, påbylsade bebisar i overall, mössa, vantar OCH i en åkpåse, varför?? Jag menar inte att du gör det men tanken slog mig när jag så den övertäckta vagnen! mvh Sanna

  1. Daniella

   Sanna,
   Min son låg inte i vagnen när jag tog kortet. Jag ville visa vagnens egenskaper därför jag täckte för den. Jag tycker som du att många klär sina barn för varmt och jag vet också samtidigt att det är svårt att veta hur man ska göra som nybliven förälder. Jag täckte över vagnen idag vid vissa tillfällen när solen sken rakt in i vagnen och det inte fanns någon skugga. Då täckte jag över den medan jag promenerade hem. Jätte smidigt att kunna göra så.

stats