BY ROSENGRIP

Päronkaka med vit choklad

5 dl vetemjöl

3 dl socker

2 ägg

150 g smör

200 g vit choklad

4  mogna päron

0.5 dl mjölk

1 tsk bikarbonat

2 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175°. Vispa socker och smör poröst. Mosa päronen och blanda ner tillsammans med äggen. Hacka chokladen i bitar (inte för små) och rör ner i smeten tillsammans med mjölken. Blanda dem torra ingredienserna och vänd ner i smeten (vispa inte). Fyll en smord och bröad form och grädda i nedre delen av ugnen i ca 50-60 minuter. Känn med en sticka om kakan är färdig. Mums!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats