BY ROSENGRIP

Potatissallad med rädisor

1 kg potatis

2 knippen rädisor

1 rödlök

1 kruka dill

0.5 dl olivolja

3 msk vatten

saften & rivet skal från en halv citron

2 msk senap

salt & peppar

Tvätta & koka potatisen med skal på eller utan om man föredrar det. Tärna potatisen medan den fortfarande är varm och lägg i en skål. Dela rädisorna i två halvor och skiva eller hacka löken. Blanda försiktigt ner med potatisen. Blanda alla ingredienserna till vinegretten och rör ner i potatisasalladen. Strö över färsk dill. Blanda ordentligt och låt stå i kylen ett tag innan serveringen. Jag gjorde min på morgonen och lät den stå i kylen hela dagen så att smakerna trängde in ordentligt. Så himla gott & fräscht!

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats