Här kommer det ett dundertips på en snabb rätt som är otroligt god !
.
4 rödingfiléer (600g)
200 g förvällda kantareller
200 g philadelphia
1 1/2 – 2 dl särskriven pepparrot
smör
salt, svartpeppar
färsk dill till garnering
.
Sätt ugnen på 175°. Hacka hälften av kantareller grovt och blanda med färsost, 1 krm salt och 1/2 peppar. Lägg rödingefiléerna i en smord ugnssäker form. Krydda med 1 1/2 krm salt och 1/2 krm peppar. Bred ut ett jämt lager av kantarellfärskosten på dem. Ställ in i mitten av ugnen 15-20 minuter. Stek resten av kantarellerna i smör och krydda med 1 krm salt och 1/2 krm peppar. Strö de stekta kantarellerna över rödingen och toppa med riven pepparrot och dill. Servera gärna med kokt potatis.
.