BY ROSENGRIP

Röding med kantareller & pepparrot

Här kommer det ett dundertips på en snabb rätt som är otroligt god !

IMG_7817

.

4 rödingfiléer (600g)

200 g förvällda kantareller

200 g philadelphia

1 1/2 – 2 dl särskriven pepparrot

smör

salt, svartpeppar

färsk dill till garnering

.

Sätt ugnen på 175°. Hacka hälften av kantareller grovt och blanda med färsost, 1 krm salt och 1/2 peppar. Lägg rödingefiléerna i en smord ugnssäker form. Krydda med 1 1/2 krm salt och 1/2 krm peppar. Bred ut ett jämt lager av kantarellfärskosten på dem. Ställ in i mitten av ugnen 15-20 minuter. Stek resten av kantarellerna i smör och krydda med 1 krm salt och 1/2 krm peppar. Strö de stekta kantarellerna över rödingen och toppa med riven pepparrot och dill. Servera gärna med kokt potatis.

.

IMG_7878

IMG_7886

IMG_7917

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats