BY ROSENGRIP

Sirapskakor

 ca 25 kakor

100 gmjukt smör

1 dl strösocker


2 msk ljus sirap


2 1/4 dl vetemjöl

1/2 tsk bikarbonat (alt 1 tsk bakpulver)

1 tsk vaniljsocker

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör, strösocker och sirap krämigt. Blanda vetemjöl, bikarbonat, vaniljsocker och malen ingefära och vänd ner det i smeten. Dela degen och rulla ut till två längder. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite. Grädda längderna gyllene i mitten av ugnen i 12-15 minuter. Låt dem svalna en aning och skär sedan längderna på snedden. Låt sirapskakorna svalna på plåten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats