Älskar sallader i alla dess former och vad passar bättre just nu än att äta fräscha sallader!
.
Sallad
grönsallad
röd paprika
röd lök
2 st kokta ägg
1 burk tonfisk
1/2 – 1 dl bulgur
Senapsdressing
1/2 dl olivolja
1/2 tsk dijonsenap
1 msk citronsaft
salt & peppar
.
Koka ägg och bulgur enligt anvisning. Skär och skiva alla grönsaker. Varva grönsker med tonfisk, ägg i klyftor och bulgur. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och ringla över.
så här ser oftast mina luncher ut nu för tiden, olika sallader och så ren mat som möjligt
Hej Daniella =)
Ville bara skriva att jag ÄLSKAR din blogg!!
Så mkt inspo om allt =)
Recept,mode, inredning ja allt.
Precis va jag tycker om att läsa, variation.
Massa cred till dig för en så bra blogg.
Kram
Åh vad glad jag blir ! Tack så jätte mycket 🙂 kram