250 g vit choklad
200 g smör
3 ägg
2.5 dl socker
2 dl vetemjöl
Glasyr:
150 g vit choklad
0.5 dl grädde
Sätt ugnen på 175°. Hacka chokladen. Smält smöret och rör ner chokladen. Rör om tills den har smält. Vispa ägg och socker poröst. Rör i mjöl och smör/chokladblandningen. Häl i en bröad form och grädda i nedre delen utav ugnen 30-35 minuter. Låt kakan kallna och ställ i kylen. Hacka chokladen till glasyren och koka upp grädden. Ta från plattan och rör ner chokladen. Rör om tills allt har smält och låt sedan stelna fem minuter i kylen. Bred glasyren över kakan och låt stelna i kylen. Sikta över florsocker om du vill.
https://www.youtube.com/watch?v=u25rP0-F_ko
hej, skulle verkligen uppskatta om du kollar och GILLAR klippet, betyder super mycket, tack på förhand!:)
Vad jobbar din man med? 🙂