BY ROSENGRIP

Äggröra med kycklingbacon

God morgon, jag är mör i kroppen efter gårdagens träningspass och har lite känningar i höger knä. Det knäet har strulat tidigare så jag hoppas att det går över snabbt för benen måste tränas! På dagens agenda står det jobb och ett PT pass. Yes u heard me, jag är med PT nu och en grym sådan så jag hoppas på dom resultaten jag jobbar hårt för nu ska visa sig i sommar. Jag kan juh träna men jag är ingen expert och nu har jag kommit till den nivån då jag känner att en expert behövs för att ta det till nästa nivå. Min vanliga expert/PT har gått och blivit gravid så hon vill inte hänga på gymet. Buhu! Hon är en utav mina bästa vänner fortfarande dock och ska faktiskt få ett besök utav mig idag. Hoppas hon inte har bullar liggandes framme som hon alltid har muahahaha 🙂

IMG_6511

.

Frukost 

3 ägg 

1.5 msk mjölk

Salt , peppar 

Gräslök 

Kycklingbacon från Kronfågel

Knäck äggen i en liten kastrull och tillsätt mjölken. Rör hela tiden på medelvärme tills det blir en äggröra. Ta bort smaka av med salt, peppar och hackad gräslök. Stek några skivor kycklingbacon och servera ! Gott, enkelt och snabbt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats