BY ROSENGRIP

Dom finaste orden man kan höra 

Dagen har verkligen gått i ett och innan jag sluter ögonen tänkte jag kika in snabbt. Vi tog en sväng förbi centrum innan vi åkte hem och åt middag så barnen fick leka lite. Väl hemma var det mat, bad och pyjamaser. Adrian är så gullig nu för tiden och han har blivit jätte kärleksfull. Nu för tiden så nattar jag honom i våran säng för det är så mysigt. Jag passar på innan han blir för stor och tuff för att ligga och kramas med sin mamma. Vi läser oftast en bok efter att Adam har somnat och när vi är färdiga släcker vi ner och då säger Adrian oftast ”ska vi kramas” om jag inte kramar han direkt. Den där kramen skulle jag kunna leva på resten utav mitt liv. ”Krama mig hårt mamma” ”jag älskar dig mamma” ”du är min bästa kompis” är några utav meningarna som kommer ut från hans söta lilla mun. Vi brukar ligga och prata kramandes i ca 10-15 minuter om allt möjligt och sedan säger jag god natt och då somnar han. Ett perfekt avslut på dagen. 

IMG_3245

Nu till något annat, Lunchen på Viking Line såg ut så här 

IMG_3253

Linda beställde in pulled pork burgare 

IMG_3244

Och jag beställde lax 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats