BY ROSENGRIP

Gröna Lund & Ramblas

Sitter i denna stund och väntar på att få mina ögonbryn fixade. Dagarna går i ett och det är ingen vila nu när förskolan är stängd. Båda ungarna klättrar på väggarna om vi inte tar oss ut ur huset snabbt nog. Igår var jag i centrum och handlade lite inför nästa vecka då vi åker bort och i förrigår var vi på Gröna Lund igen. Lär bli fler turer dit innan sommaren är slut. Idag tänkte jag åka och träffa fina Michan som jag inte träffat på ett tag och sen måste jag förbi Rusta och handla på mig lite utelek så att barnen inte blir rastlösa på landet. 

   
Min älskade vän Samira som alltid får mig att skratta  Stackars liten försökte vinna något 

  Glada grabbar i himmelriket typ

  Mucho macho Sipan

  Min lycka här i livet

      Mina reafynd satt som en smäck på fötterna

  Efter Gröna Lund mötte jag upp min mamma och åt på Tapas restaurangen Ramblas i Hornstull

  Paella vart det för mig 

 Och skaldjursgryta för morsan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats