BY ROSENGRIP

Lucka 6 – Pepparkakspannacotta

Jag försöker hålla recepten i julkalendern juliga och här döljer det sig ännu ett bakom lucka 6. Pannacotta är verkligen hur smidigt som helst att göra och att förbereda dagen innan servering. Här har ni med pepparkakskryddor, super gott!

.

2 gelatinblad

3 dl grädde

0.5 tsk pepparkakskrydda

0.5 tsk vaniljsocker

2 msk brun farinsocker (vanligt socker går också)

.

Blötlägg gelatinet i ca 5 minuter. Vispa ihop grädde, vaniljsocker, socker och pepparkakskrydda. Koka upp och dra bort från plattan. Rör ner gelatinet och rör tills det har löst upp sig. Häll upp i skålar och låt stå i kylen några timmar tills pannacottan har stelnat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats