BY ROSENGRIP

Silja Serenade

Tanken var att jag skulle uppdaterat igår men Adam gick typ bananas så han tog all min tid och efter det strulade mitt internet. Vi är iallafall ombord på Silja Serende och vilken snygg båt ! Det är svårt att beskriva den. Inte så värst stor men så mysig inuti. Promenadstråket med restauranger, caféen, butiker och underhållning är jätte fint. Påminner om Arlanda slash utomlands lite. Så vad gör vi här ? Vi spanar in Silja Lines nya Mumin concept. Vår hytt är dekorerad med muminbilder och muminlampor. Ombord finns det ett Muminland för barnen där dom kan leka av sig. Vi är dessutom inte själva utan Linda är här med man och hennes dotter. Adrian är superglad för han gillar verkligen att leka med Nathalie.

IMG_3553

IMG_3622

det mysiga promenadstråket

IMG_3655

min lilla mini me

IMG_3628 IMG_3616

Vi åt middag på restaurang Travolata. Jag valde stekt röding och Rech tog Oxfilén. Super gott och fräscht! Personalen var så himla trevliga, utmärkt service! Jag har den senaste tiden börjat få lite svårt att äta rött kött så jag äter fisk och kyckling för det mesta nu. Får se om det är en period eller om jag kanske är på väg åt vegetarian hållet. Hoppas på det sistnämnda.

IMG_3620

Linda och hennes man åt också riktigt god mat spana in hennes blogg för mer bilder HÄR

IMG_3643

Over and out, han har varit jätte jobbig om jag ska vara ärlig, synd för han som ALLTID sköter sig annars. Han blev nog lite manisk när han kom på båten, allt var så fascinerande.

IMG_3651

till skillnad från denna herre som skött sig

IMG_3662

innan sovdags i hytten

IMG_3665

Nu sover Adam lunch tillsammans med Rech medan Adrian och jag fikar. Linda och hennes familj har gått i land i Helsingfors men vi skippade det för jag orkar inte jaga barnen. När dom kommer tillbaka ska vi inta spa avdelningen. För mer uppdatering adda mig på snapchat byrosengrip heter jag där. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats