BY ROSENGRIP

Koladröm

Tips till midsommar

125 g smör

1 dl jordnötssmör

275 g digestive kex

1 burk kondenserad mjölk (ska ha kokat i 2 timmar)

3 dl grädde

180 g daim

jordgubbar

Lite hackad daim

Har du inte kokat den kondenserade mjölken gör det först i 2 timmar och se till att vattnet hela tiden täcker burken när det kokar. Smält smöret och blanda ner jordnötssmöret. Mixa digestive kex och blanda ner. Tryck ut blandning i en 24 cm form med löstagbar kant och låt stå i kylen i en timme. Öppna burken som har kokat och bred ut kolakrämen som har bildats över kakan. Värm vispgrädde utan att den kokar och smält ner daim. Låt stå kallt i några timmar och vispa sedan upp. Bred ut över kakan, dekorera med jordgubbar och lite hackad daim.

20140618-152242-55362862.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats